Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Goldie Hawn (71) si nejspíš už nikdy nenajde cestu k části oděvu, která je pro většinu žen nepostradatelnou součástí každodenního outfitu - podprsence. Té totiž nikdy nefandila a i ve svém pokročilém věku ji považuje za zbytečnost. Nutno uznat, že hvězda komedie Vojín Benjaminová si v tílku bez podpěry hrudníku ani po sedmdesátce neuřízne ostudu, co už ovšem na jejím dekoltu tak pěkné není, je pokožka.

V hereččině případě ovšem nejde o vrásčitý dekolt, ale o flíčky, které se u ní objevují v opravdu hojném počtu. Pihy a pigmentové skvrny ostatně pokrývají zřejmě celé tělo životní partnerky herce Kurta Russela, jelikož jsou jasně patrné jak na nohou, tak i na pažích.

Hlavní ale zůstává, že oscarovou držitelku nikdy neopouští pozitivní mysl. Kdykoli ji fotografové přistihnou, nikterak se před nimi neschovává, nezakrývá ani jinak jim nedává najevo, že ji obtěžují. Naopak, stejně jako v sobotu odpoledne po své tradiční lekci cvičení je počastuje pozdravem a vlídným úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám