Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za jednu hudební legendu byla v mládí provdaná a ve zralém věku jí zřejmě osud do cesty přihrál další... Priscillu Presley ve čtvrtek večer přistihli fotografové na rande s Tomem Jonesem.

Jednasedmdesátiletá herečka a bývalá manželka krále rock’n’rollu Elvise Presleyho s o sedm let starším velšským zpěvákem hitů Sex Bomb či She’s a Lady navštívila populární restauraci Craigs ve West Hollywoodu, kde společně povečeřeli.

Na první pohled bylo znát, že se oba na onen večer pečlivě připravovali a hodili se do gala. Zatímco Priscilla zvolila elegantní ‚malé černé‘ s klasickými lodičkami, originální malou kabelku a béžový kabátek, její protějšek se sladil od hlavy k patám do modra.

Jones, jemuž loni v dubnu zemřela manželka Linda, s níž byl ženatý dlouhých 59 let, se navíc ukázal jako pravý gentleman. Dámu dovezl k restauraci svým bílým Rolls-Roycem a okamžitě jí přispěchal otevřít dveře a podat pomocnou ruku při vystupování...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám