Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda oblíbeného snímku z 80. let Podnikavá dívka umí i dnes všem vytřít zrak. Za pár dní ji sice čeká oslava 59. narozenin, ale to jí evidentně nebrání v dost svérázném výběru šatů na společenskou akci, kde se to hemžilo slavnými jmény jako Mena Suvari, Jesse Metcalfe, Alicia Witt, Danica McKellar a spousta dalších.

Byla to ale právě Melanie, kdo na sebe ve středu na události Hallmark Channel Summer TCA v Los Angeles dokázat strhnout oči všech přítomných. Její senzační postava v průsvitném modelu dnes plní stránky společenských deníků a serverů po celém světě. I Banderasovi by možná spadla brada...

Po rozchodu se španělským hřebcem před dvěma lety byla Melanie zdrcená a nějaký čas jí trvalo, než se opět postavila na nohy. Letos v březnu ale prohlásila, že je připravena znovu randit a že čeká na muže, který si umí užívat život. S hledáním toho pravého jí pomáhají i kamarádky v čele s Kris Jenner (60) - maminkou slavných Kardashianek a Jennerek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám