Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) je velkou milovnicí pejsků. Obzvlášť jí učarovali boxeři, kteří ji provází skoro celým životem. Sama je majitelkou fenky Grace, a tak se s radostí ujala role kmotry knížky Martina Říhy s názvem Německý boxer.

Celá sláva se na cvičáku ve Stromovce neobešla bez hlavního hrdiny, a tím byl pes příslušné rasy. Hafan vycítil, že v Dagmar Havlové našel parťáka, a proto dával svoji náklonnost herečce náležitě najevo.

Nespokojil se pouze s hlazením a laskavým slovem, ale hupsnul Havlové přímo do náruče. Ta pak měla co dělat, aby neskončila na všech čtyřech, stejně jako její psí protějšek. Paní Dagmar neodolala a pomazlila se i se štěnětem boxera. Ňuchňání a pusinkování nebralo konce. Výsledkem bylo spokojené štěně a rozesmátá Dagmar Havlová.

To, že měla kabát plný psích chlupů, vždy elegantní herečce očividně nevadilo. „Ve společnosti boxerů jsem strávila bezmála třicet let a vím o nich téměř všechno. Říkám téměř, protože úplně všechno se o nich dozvíte v téhle knize,“ řekla na křtu psí milovnice Havlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám