Hlavní obsah
Článek

Sama už se může pochlubit pěti oceněními v podobě zlatých gramofonků, tentokrát se ale Céline Dion (55) dostavila na udílení Grammy v roli předávajícího. Kanadská hudební superstar se na červeném koberci v Los Angeles předvedla v nepřehlédnutelné smaragdově zelené róbě z nejnovější kolekce jaro/léto 2017 od libanonského návrháře Zuhaira Murada. Na pódium se ale ještě převlékla...

Osmačtyřicetiletá zpěvačka od loňského úmrtí manžela a životní lásky Reného Angelila (†73) ještě omezila svou již tak sporadickou účast na společenských akcích, a tak se s Céline chtěl na letošním ročníku každý fotit nebo ji alespoň pozdravit. Na červeném koberci se popová stálice pohybovala jako ryba ve vodě a ani mimořádně hluboký výstřih ji nevyvedl z míry.

Před fotografy působila sebejistě, o něco nervóznější se ovšem zdála být na pódiu, když už v černé dlouhé róbě vyhlašovala vítěze v kategorii Píseň roku. Tou se stal hit Hello od Adele, která se na mírně zaskočenou Dion vrhla a samou radostí ji objímala. Tato cena byla ovšem jen jednou z pěti, které Adele toho večera posbírala (gramofonky získala také za album roku, nahrávku roku, popový sólový výkon a popové vokální album).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám