Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Trofej za nejlepší ženský herecký výkon není jediným pojítkem mezi Cate Blanchett (54), Charlize Theron (48) a Sandrou Bullock (59). Přestože soukromí těchto slavných hvězd je naprosto odlišné, všechny se letos dočkaly adoptivní dcery.

Jako první si holčičku pořídila Cate Blanchett, která už má s manželem Andrewem Uptonem tři vlastní syny. Třináctiletý Dashiel, desetiletý Roman a šestiletý Ignatio se tak dočkali sestřičky jménem Edith Vivian Patricia. Nestárnoucí australská filmová diva, která má ve sbírce dva Oscary za filmy Letec a Jasmíniny slzy, by se nejspíš ve svém věku už dalšího vlastního potomka nedočkala, a zvolila tak adopci, která není u známých osobností žádnou vzácností.

Ke stejnému kroku se letos odhodlala také její kolegyně Charlize Theron. K adopci ovšem došlo překvapivě krátce poté, co se rozešla se Seanem Pennem. Herečka, jíž Oscara zajistilo drama Zrůda, si jako svobodná matka pořídila dcerku jménem August, která je už jejím druhým adoptivním dítětem po čtyřletém Jacksonovi.

Podobný příběh prožila také Sandra Bullock, pro niž je Oscar spojen s negativními emocemi. Když totiž v roce 2010 přebírala cenu za výkon ve filmu Zrození šampióna, praskla nevěra na jejího manžela Jesse Jamese. Herečka si poté adoptovala syna Louise, jehož musela vychovávat sama. V jejím životě ale letos došlo k obratu. Po letech strádání si našla partnera a holčičku, jejíž jméno stále tají, si adoptovala až po uši zamilovaná do fotografa Bryana Randalla.

A aby toho nebylo málo, adoptivní dceru si údajně letos pořídila i Jennifer Aniston (55). Ta si ovšem své soukromí hlídá tak, že se v srpnu naprosto nepozorovaně provdala za Justina Therouxe.

Která herečka je nejkrásnější maminkou?
Cate Blanchett
16,6 %
Sandra Bullock
59,5 %
Charlize Theron
23,9 %
Celkem hlasovalo 11102 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám