Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství hollywoodské hvězdy Scarlett Johansson (39) a francouzského novináře Romaina Dauriaca nebude mít dlouhé trvání. Pouhé dva roky po svatbě se ukázalo, že nebyli jeden druhému souzeni.

Herečka s nejerotičtějším hlasem je opět k mání. Představitelka Black Widow z komiksové ságy Avengers založila rodinu, ale štěstí jí bohužel příliš dlouho nevydrželo. „Už spolu nežijí od léta. Dalo se to očekávat. Nikdy jim to spolu moc neklapalo. Nebyli na jedné vlně. Vždycky mi mezi nimi něco nehrálo,“ tvrdí americkému magazínu People zdroj, který měl očividně už dávno ve všem jasno.

Scarlett se o víkendu objevila na demonstraci za ženská práva ve Washingtonu. Během jejího vystoupení odsuzujícího chování prezidenta Donalda Trumpa si fotografové všimli, že nemá snubní prstýnek.

Johansson a Dauriac spolu byli poprvé zvěčněni v říjnu 2012. Přelomový pro ně byl rok 2014. V září se jim narodila dcera Rose Dorothy a o měsíc později spolu tajně vstoupili do manželství, které bohužel spěje k rozvodu. Rodiče dvouleté holčičky spolu nadále fungují jako obchodní partneři. Vlastní spolu popcornovou síť Yummy Pop.

Pro jednu z nejlépe placených hereček jde již o druhé nevydařené manželství. V letech 2008-2010 byla provdaná za kolegu Ryana Reynoldse (47), který nyní tvoří spokojenou rodinku s Blake Lively (36).

Reklama

Další články

Načítám