Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá zpěvačka a bývalá členka dívčí skupiny Destiny’s Child, v níž se proslavila i Beyoncé (42), si v těchto dnech užívá zasloužené dovolené na Miami Beach na Floridě. Plná dobré nálady se na pláži slunila s kamarádkou a evidentně jí ani nevadilo, že má za zády paparazzi. Není divu, s její postavou se opravdu není čeho obávat.

Kelly, jež se vydala od roku 2002 na sólovou dráhu zpěvačky, pózovala fotografovi, osvěžovala svůj obličej a dekolt minerální vodou ve spreji, prohlížela si své vypracované nožky a dokonce si od kamarádky nechala natírat zadeček. Mnozí pánové by si jistě v tu chvíli přáli být na jejím místě.

Mnohem více však ze sebe ukázala Rowland začátkem srpna, kdy zpívala v jednom z nočních klubů v New Jersey a nevšimla si, že jí z těsného korzetu vypadla ňadra.

Kelly Rowland v roce 2002 vydala své debutové sólové album Simply Deep, z něhož je i nezapomenutelný R’n’B hit Dilemma, jenž nazpívala s rapperem Nellym. Později začala spolupracovat například s DJ Davidem Guettou nebo rapperem Lil Waynem.

Zpěvačka se vrhla také na herectví. V mnoha dokumentech se objevila sama za sebe, hrála v sitcomu The Hughleys či v hororu Freddy vs. Jason či ve snímku Asterix a Olympijské hry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám