Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednačtyřicetiletý herec Casey Affleck jako by se opičil po starším a slavnějším bratrovi. Bohužel ale ne v úspěších na hereckém či režijním poli, ale v otázce manželské. Zatímco rozvod Bena Afflecka (51) a Jennifer Garner (44) loni řešila média ze všech stran a dodnes není jasné, jak to mezi slavnou hollywoodskou dvojicí dopadne, Casey se rovněž přesně po deseti letech rozešel s herečkou Summer Phoenix, a to letos v březnu.

Mladší Affleck, jenž si letos nechal narůst vousy a dlouhé vlasy, tak dlouho nezahálel. Na ženu, s níž má dva syny ve věku dvanáct a osm let, si o víkendu očividně ani nevzpomněl. Nejen po jeho boku, ale i v náručí se totiž objevila neznámá mladá brunetka, se kterou si o víkendu užíval volné odpoledne na pláži v Malibu. Zamilovaná dvojice se od sebe nemohla odlepit v moři ani na souši.

Casey sice stále žije tak trochu v bratrově stínu, ale sám má za sebou už slušnou řádku zajímavých rolí. Jeho prvotinami byly snímky Zemřít pro... a Sluneční šíp, s Benem se pak objevil ve filmech Hledám Amy či Dobrý Will Hunting a v hlavní roli bratrem režírovaného dramatu Gone, Baby, Gone. Za zmínku stojí i filmy Mistrovský plán, Interstellar nebo série Dannyho parťáci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám