Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadějná a talentovaná herečka Bella Thorne (26), která k sobě na nedávno ukončeném filmovém festivalu v Cannes strhla pozornost svým rebelsko-popelkovským zevnějškem si řekla, že 'našlápnuto' má dobře, a ať na sebe vezme cokoliv, média už se čapnou. Teď si na oficiální akci v losangeleském klubu vzala průsvitný krajkový top bez podprsenky a..., počkejte... ano, jsou to vážně tepláky. Lesklé tepláky a... bílé kozačky. A kabelku.

No, není jisté, jak to bude, když si na sebe vezme opravdu cokoliv, ale pokud se po oficiálních akcích bude tato stále více piercingová kráska toulat více či méně nahá, určitý druh médií, resp. jejich čtenářů, to vždycky bavit bude. Zatím v tom jede bulvár. Ten je za raketovou popularitou (ale stejně i raketovým zánikem) většiny podobných hvězd.

Tak snad to Bella ustojí a až začne chodit každý den nějaká ta pozvánka z pánských magazínů, ještě to nějakou chvíli vydrží. Vlastně by jim těžko mohla nabídnout ještě něco jiného než to, co už pomalu celý svět zná. A to ještě nedávno inspirovala malé holky jako dětská hvězda v pořadech z produkce kanálu Disney Channel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám