Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na openingu nového obchodu s kabelkami proběhla módní show ve stylu Sexu ve městě. A role sexuální dračice Samanthy Jonesové padla na herečku Barboru Mottlovou (37). "Samantha sice měla menší prsa než já, ale už jsem si zvykla, že mě lidi berou jako sexsymbol, stejně jako ji, tak mi to samozřejmě zalichotilo. Cítila jsem se jako na svém písečku," řekla Super.cz herečka.

"Prostě jsem kus ženský, tak to je," krčila rameny Bára, která se může pochlubit pořádnými ženskými křivkami. Zdálo se nám, že tvary má ještě o něco plnější, než když jsme ji viděli na začátku července v Karlových Varech. Že by si užívala léto nejen plnými doušky, jak se říká, ale i nad plným talířem?

"Je pravda, že jsem se teď trošku spravila. Když se má člověk dobře, je to hned vidět. Léto bylo skvělé, užila jsem si ho a moc jsem se neomezovala. Pořád jsem chodila na meruňkové knedlíky, burgery a tak podobně. Někde to musí být vidět," vypočítala Mottlová.

A co Bára a muži? Samantha jich mívala na každém prstě deset. "Stěžovat si rozhodně nemůžu. Ve vztahu nejsem, takže si mužské přízně užívám. Nápadníků je dost a jeden se kolem mě teď motá o trochu víc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám