Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou velkou nervozitu prý naposledy zažila, když jako malá recitovala na Puškinově památníku. Barbara Nesvadbová (49) zorganizovala pro pražskou smetánku večeři, jejímž hlavním hostem se stal nejslavnější švec světa Manolo Blahnik.

„Měli jsme trošku strach, že nás pan Blahnik s prosbou strávit s námi charitativní večer odmítne. On se ale hodně zajímá o postižené děti a matky samoživitelky s postiženými dětmi, a proto preferoval naši nadaci a spojil se s námi. Já si toho moc vážím, kdokoli ho potkal, tak říkal, že je to úžasný pán,” uvedla před vypuknutím gala večera v luxusním hotelu Four Seasons spisovatelka.

A ukázalo se, že nervozita známé spisovatelky byla zbytečná. Středeční večer si vysloužil bez nadsázky označení svého typu nejpovedenější události léta, a navíc se ve prospěch Nadačního fondu Bazaar charity Báry Nesvadbové vybralo 1 017 000 korun.

Nesvadbová na opulentní večer neobula Manolky, přestože nějaké ve svém botníku má. „Mám ’ťapky,’, které by se mi nehodily k šatům, pak mám od něj saténové boty, které se mi umazaly, u třetích bot jsem ulomila podpatek, což mě dodnes mrzí, vzteky jsem je vyhodila do nejbližšího kontejneru. Na víc jsem zatím nevydělala. Možná při příští návštěvě New Yorku,” krčila rameny šéfredaktorka magazínu Harper’s Bazaar.

Syn českého otce Manolo Blahnik je již pětačtyřicet let jedním z celosvětově nejvlivnějších návrhářů bot. Jeho jehly obuly Madonna, Kylie Minogue, princezna Diana a jeho nejvděčnější zákaznicí je hrdinka Sexu ve městě Carrie Bradshaw. „Je ikonou nejen kvůli filmu, kde jeho boty hrály hlavní roly, ale hlavně díky jeho práci. Už to není úplně nejmladší pán a stále se drží na tom pomyslném Olympu, stejně dlouho, jako třeba Karl Lagerfeld, to je co říct,” dodává Bára Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám