Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mila Kunis (40) je dvojnásobnou maminkou. S manželem Ashtonem Kutcherem (46) má dceru Wyatt (6) a syna Dimitriho (4). V pořadu Ellen DeGeneres Mom Confessions Mila přiznala, že na jednu radu, kterou dceři kdysi dala, není dvakrát pyšná.

Když se jí Wyatt svěřila, že ji ve školce jedna z holčiček strčila, herečka se jí hned zeptala, jestli jí to oplatila. Překvapená Wyatt řekla, že ne.

„Příště ji taky strč,“ poradila své dceři Kunis. „Musíš se bránit. Nestrkej ji na prolézačce nebo na klouzačce, ale na rovné zemi,“ doporučila dceři, ale vzápětí toho zalitovala. „Myslím, že to bylo trochu rodičovské selhání,“ dodala.

A s jejím doporučením nesouhlasil prý ani Ashton. Mila také uvedla, že je Wyatt celá ona, a k tomu pořádná rozumbrada.

„Je celá po mně. Je nezávislá a nesmírně chytrá, což jsou skvělé vlastnosti, když jste dospělí, ale jako dítě můžete být hádaví. Na každou otázku má milion odpovědí a většinou se nemýlí,“ popsala dceru.

Kunis a Kutcher se seznámili jako náctiletí při natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. Léta se přátelili. Přátelství přerostlo v lásku až po Kutcherově rozvodu s Demi Moore v roce 2013. Vzali se v roce 2015 a patří k nejkrásnějším párům v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám