Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a dabér s nezaměnitelným hlasem Pavel Soukup (66) měl neuvěřitelné štěstí. Poté, co mu loni v červnu na jeho milované chalupě praskl žaludeční vřed, šlo doslova o vteřiny a jeho život visel na vlásku.

Hlas Arnolda Schwarzeneggera (76) však tehdy ještě netušil, že mu prasklý vřed paradoxně pomohl zachránit život. Herec totiž následně podstoupil i další vyšetření, díky kterému mu lékaři přišli na nádor.

„Jezdil na různá vyšetření do Kolína a tam ho pan doktor donutil k různým vyšetřením, která by normálně nepodnikl, jako je například kolonoskopie. A tam se naštěstí přišlo na nemoc, která byla daleko podstatnější, a to byl vlastně nádor, rakovina tlustého střeva,“ řekne v pátečním pořadu České televize 13. komnata hercova manželka Isabela Soukupová.

Problematické místo ve střevě lékaři odstranili a herec si mohl oddechnout. Ač je znám tím, že je velmi těžké dostat ho k doktorovi, tentokrát musel dát mužům v bílém plášti za pravdu.

„Kdyby nebylo pana doktora, který se podíval dovnitř, tak by nebylo toho vyšetřování potom a já bych tady seděl, veselil bych se ze života a ve mně by něco bujelo a já bych o tom přitom nevěděl,“ dodal oblíbený dabér Soukup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám