Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Zonyga se vrátili z kanadského Montrealu do Česka. Zonyga předtím stačil vydat prohlášení, ve kterém nadále opakoval, že je pouze dobrým kamarádem Vondrajdy, ač se o něm mluvilo jako o novém příteli.

„Je zvláštní jak "většina" automaticky počítá s tím, že jsem nový partner Vondrajdy, protože její manžel přece už dávno čeká dítě s jinou, a tak si může dovolit mít někoho nového. Nicméně nad otázkou, jestli někoho mám já, jestli o situaci s Lucií stojím, a jestli vůbec stojím o holky, se nejspíš nikdo ani nezamyslel,“ nechal se slyšet Zonyga a naznačil tím, že se mu možná líbí kluci, což nepopřel ani po návratu do Česka.

„Nerad bych prozrazoval, s kým jsem chodil předtím, ale možná po mém expartnerovi netouží polovina národa, ale spíš jen čtyři procenta. Možná to kluk je. Ale jestli jsem na kluky, to je asi informace, kterou si nechám pro sebe,“ řekl Expresu Zonyga, jenž s Vondráčkovou tráví většinu času. Ta se teď ze všeho nejvíc těší na své syny, které měl u sebe jejich tatínek Tomáš Plekanec (41).

Reklama

Další články

Načítám