Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Tomáš Berdych si uměl vybrat. Už více než rok má za manželku půvabnou modelku Ester Sátorovou, která po jeho boku celá září. Listopad a prosinec patří k měsícům, kdy mají tenisté nejvíc času na dovolenou. A tu si samozřejmě dopřál i Tomáš, jenž s Ester frnknul až na exotické Maledivy.

Na ostrově v Indickém oceánu našli manželé všechno, co potřebovali - dostatek soukromí, hodně sluníčka a pohodu na pláži u průzračného moře. Cestou domů si pak ještě udělali zastávku ve Spojených arabských emirátech.

Ester se na sociální síti chlubila svou ukázkovou postavou v plavkách a Tomášovi neustále poskytovala opravdu skvostný výhled na své dokonalé tělo. Modelka se nechala zvěčnit i během opalovačky nahoře bez, což jistě potěšilo nejen Tomáše, ale i fanoušky na Instagramu. Ester s Tomášem zkrátka patří k nejkrásnějším párům českého šoubyznysu.

Z dovolené jsou již doma a jako v mnoha dalších domácnostech i u nich probíhají přípravy na Vánoce - po fotkách z dovolené se Ester chlubí napečeným cukrovím.

Reklama

Další články

Načítám