Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co se herečka Anna Kadeřávková (26) pochlubila novinkami ve svém životě. Po rozchodu se slovenským rapperem Jánem Strapcem alias Strapem už opět září. A nutno říct, že tahle kráska má slabost pro hochy ze Slovenska.

Poprvé se totiž ve společnosti objevila po boku své nové lásky. Půvabná herečka je zamilovaná do slovenského youtubera a účastníka reality show Survivor Daniela Štraucha, kterému se přezdívá GoGo. Pár si společně nenechal ujít slavnostní uvedení nové komedie Známí neznámí, ve kterém Anička hraje.

Herečka na premiéře jen zářila, a jak přiznala, je šťastná, že má svého partnera z reality show zpět doma. „Bylo to těžké odloučení na dva měsíce, jsem ráda, že už ho mám zpátky a jsme spolu. Už bych to znovu nechtěla,“ řekla Super.cz Kadeřávková. „Musím říct, že nás to obrovsky posílilo a posunulo nás to. Fandila jsem mu. Vždycky jsem do podobné soutěže chtěla jít, zvažovala jsem to, ale poté, co vím i z osobních zkušeností od něho, tak asi ne,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám