Hlavní obsah
Článek

Hollywoodští herci a herečky se často jeví jako naprosto dokonalé bytosti bez jediné chybičky. Opak je ale někdy pravdou. I celebrity jsou jenom lidé a potýkají se úplně se stejnými problémy jako obyčejní smrtelníci. Například s páchnoucím dechem. Podívejte se na slavné osobnosti, jejichž dech nevoní zrovna po peprmintu.

Ben Affleck

Na dech Bena Afflecka (51) si stěžovala řada hereček, které se ve filmech objevily po jeho boku. Včetně Sandry Bullock, která si s ním zahrála v Živelné pohromě. Ta mu prý během natáčení dokonce věnovala peprmintové bonbóny, aby s ním vůbec vydržela.

Jennifer Lawrence

Ne, herečka Jennifer Lawrence (33) nemá sama o sobě problémy se špatným dechem, ale ráda si ze svých kolegů utahuje. Liam Hemsworth, který ztvárnil její lásku v sérii Hunger Games se nechal slyšet, že Jennifer před líbacími scénami záměrně jedla hodně česneku nebo tuňáka. I tak na ni herec ale pěje chválu a svěřil se, že je jeho nejlepší kamarádkou.

Britney Spears

Když Britney Spears (42) dělala porotkyni v americkém X Factoru, držela přísnou dietu a moc toho prý nejedla. To se bohužel podepsalo i na jejím dechu. Její kolegové dokonce sdíleli, že i když si zpěvačka vyčistila zuby, její dech zhruba po 20 minutách páchl znovu.

Angelina Jolie

Angelina Jolie (48) možná patří k nejkrásnějším herečkám Hollywoodu, ale její dech už prý taková krása není. Bývalý manžel Brad Pitt jí prý dokonce jednou věnoval mátové bonbóny jako dárek k sv. Valentýnu. Sám ji na odér z úst prý často upozorňoval.

Jessica Simpson

Už trojnásobná maminka Jessica Simpson (43) se v minulosti nejednou svěřila s tím, že si nečistí zuby. Maximálně prý třikrát týdně, nemá totiž ráda ten pocit v ústech po čištění. Přestože místo toho pravidelně používá dentální vodu a niť, nebude blízký kontakt se zpěvačkou nejspíš žádná sláva.

Hugh Grant

Hughu Grantovi (63) prý během udílení Oscarů v roce 2002 tak páchlo z úst, že mu přátelé museli dát ústní vodu, než šel na pódium. Herci prý bylo tak trapně, že problémy s dechem najednou začal brát vážně a víc se jim věnoval.

Reklama

Další články

Načítám