Hlavní obsah
Článek

Angelinu Jolie (48) pohromadě s Bradem Pittem (60) a jejich potomky už nejspíš neuvidíme. Děti slavného hereckého páru se na veřejnosti objevují jen minimálně. Po delší době byly k vidění alespoň s maminkou.

Slavná herečka, režisérka a bojovnice za lidská práva stále řeší rozvod s Bradem Pittem, který se neustále vleče. Manželé pořád hledají společnou řeč a nemohou se dohodnout na výchově dětí, které nyní tráví mnohem více času po boku matky.

Angelina jim chtěla v době, kdy média po celém světě řešila rozvod, dopřát od médií klid. Situace se ovšem ustálila, a herečka se svým klanem pochlubila v New Yorku na projekci filmu The Boy Who Harnessed The Wind (Chlapec, který zkrotil vítr), který režíroval herec Chiwetel Ejiofor.

Na film o chlapci z Malawi, který pro svou vesnici podle knihy sestrojí větrnou turbínu, se přišel podívat Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) i desetiletá dvojčata Knox a Vivienne. Angelina s nimi zapózovala jako hrdá matka. K absolutní dokonalosti tady chyběl jen Brad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám