Hlavní obsah
Článek

Je profesionálka každým coulem. Andrea Verešová (43) ani slůvkem neprotestovala, když se dozvěděla, že focení v plavkách pod taktovkou fotografky Lucie Robinson bude probíhat na veřejnosti. „Jako vždy úžasné focení,” komentovala snímky modelka.

Verešová neměla problém s tím, že místem focení byl strahovský kopec a při práci ji okukovali studenti z nedalekých vysokoškolských kolejí. „V jednu chvíli jsme přestali řešit převlékání a pak si uvědomili, že lidi kolem mají docela show,” smál se stylista Filip Vaněk a dále se smíchem v hlase uvedl: „Andy chtěla fotit dál, když vysvitlo sluníčko. Měla rovnou opalovačku.”

Matka dvou dětí se pyšní skvělou figurou. Prozradila, jak se jí daří své skvělé křivky udržovat. „Každé takové focení a přehlídka po zimě je pro mě velká výzva. Ale děkuji za to. Bylo načase shodit přebytečná kila a dát se znovu do formy. Začala jsem víc makat, pravidelně plavat, protože velmi populární běhání bohužel nesnáším, dvakrát týdně cvičím, hraji tenis a chodím na lymfodrenáže. Poprvé v životě jsem zkusila detox a očistu jater. Každopádně se cítím skvěle a vřele doporučuji. Už se těším na léto,” uvedla bývalá slovenská královna krásy prostřednictvím profilu na sociální síti Instagram.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám