Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když půvabná Andrea Kerestešová (39) začínala s filmováním, byla ještě stydlivější než teď. Režisér Karel Janák ji nedokázal přemluvit, aby hrála ve filmu Rafťáci bez podmínky, že si na sexuální a odhalené scény bude moci vzít dublérku. "Stejně jsem z toho měla doma peklo," přiznává Andrea, která pochází z katolické rodiny.

Příbuzní jí totiž stejně neuvěřily, prsa, která jsou na plátně vidět, nejsou její.  Jiří Mádl, který ukázal bez problémů zadek, nebo kolegyně Běla Šarayová, Eliška Křenková nebo Veronika Kubařová už tak puritánští nebyli.

Rafťáci, které dnes večer reprízuje TV Nova, jsou teenagerovskou komedií ve stylu legendárních Prciček. Proto tam také není nouze o nahotu, sexuální scény a spoustu trapasů s nimi souvisejících. Když Super.cz probíral fotografie z filmu, zjistilo se, že obnažených těl je ve snímku více, než divákům od premiéry v roce 2006 utkvělo v paměti.

Reklama

Další články

Načítám