Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) je dvojnásobná maminka. Se svým manželem Radkem vychovává syny Sebastiana a Adriana. A nutno říct, že oba kluci rostou jako z vody. Staršímu Adrianovi už je sedm let a mladší oslavil páté narozeniny.

„Bastíček už má pět let. Je to jako včera, co se mi narodil. Hrozně to utíká. Je důležité si s dětmi užívat každý den a každou legraci. Protože oni strašně rychle vyrostou,“ svěřila se Andrea, kterou jsme potkali na narozeninové oslavě, kterou si její děti opravdu užívali.

„Jsou strašně uřvaní, hlasití a temperamentní, ale milujeme je takové, jací jsou. Snažíme se z nich vychovat čestný, zásadový, slušný lidi, a to je opravdu hard work a na to člověk potřebuje energii,“ řekla nám operní diva, která si nedávno užívala na dovolené v exotice, kam odjela načerpat potřebnou energii.

„Oni sice řvou a jsou to kluci, o kterých všichni ví, když se někde objeví, ale ví, že bez práce nejsou koláče a pečení holubi nelítají do huby,“ dodala Andrea s tím, že ve výchově se snaží být zásadová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám