Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyhrála Českou Miss, hodně se řešil její hlas. Řada lidí se jí smála, působil prý dokonce přihlouple. Andrea Bezděková (29) ale dokazuje, jak moc se někteří pletli. Nyní na svém hlase dokonce vydělává a dostává moderátorské nabídky.

Naposledy moderovala semifinále modelingové soutěže Pure Model 2019. "Nějaké zkušenosti už jsem pobrala, ale moderátorské řemeslo není žádná procházka v růžové zahradě. Ale na druhou stranu mě to hrozně baví," řekla Super.cz. "Všem jsem po Miss říkala, že si na můj hlas zvyknou," dodala se smíchem.

Andrea je ambasadorkou modelingové soutěže. Nejvíc jí finalistů a finalistek bylo líto při otázkách poroty. "Hrozně s nimi soucítím. Ty nepříjemné otázky byly i pro mě hrozně těžké," vysvětluje.

Andrea je nyní spokojená i v soukromém životě. Jejím partnerem je úspěšný model Pavel Gillern. Práci prý doma neřeší. "Doma řešíme jiné věci, práci necháváme za dveřmi a doma si užíváme volných chvil," vysvětluje. Zatím spolu nebydlí ve společné domácnosti. "Má spoustu starostí se školou, poslední věc, kterou by chtěl řešit, je společné bydlení. Takhle nám to zatím vyhovuje," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám