Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po novém roce odlétá Andrea Bezděková (29) na několik týdnů za prací do Asie. Modelka se už nemůže dočkat nové zkušenosti a zodpovědně se připravuje.

Česká Miss 2016 musí zamakat zejména na své postavě. „Připravuju se ve fitku, protože Asie je zvyklá na tom, že jsou všichni hubení. Psychicky to moc neřeším. Jakmile dorazím na místo, tak mi nic jiného nebude zbývat,” krčí rameny modelka, kterou před odletem do Hongkongu jímá pocit zodpovědnosti. „Těším se, ale zároveň z toho mám ten správný respekt,” říká Andrea Bezděková.

Českou Miss 2016 jsem potkali na otevření lázní s thajskými masážemi. V tomto prostředí už měla šanci nasáknout atmosféru, se kterou se brzy potká naživo.

„Na masáže jsem dřív nebyla, měla jsem zafixované, že se na ně chodí v momentu, kdy člověka něco bolí. Byla jsem se vším v pohodě a myslela jsem si, že to nepotřebuju. Pak jsem zjistila, že je to krásný balzám na duši,” říká Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám