Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V San Sebastianu se koná tradiční filmový festival, na který zavítala také oscarová herečka Alicia Vikander (35). Do Španělska přijela s thrillerem Submergence režiséra Wima Wenderse.

Na červený koberec Alicia vkročila v šatech s červenobílou sukní s černými detaily a černým topem s hlubokým výstřihem. Výrazným detailem pak byl mohutný pásek. Vlasy měla stažené do romantického drdůlku a s decentním líčením vypadala skvěle.

Její partner, herecký kolega Michael Fassbender, ji na koberci nedoprovázel. Podle informací deníku The Sun se mají herci příští měsíc na Ibize brát. Nelze ovšem čekat, že k tomu pár cokoli řekne, ať už to je pravda, nebo není.

Zatím největší úspěch zaznamenala Vikander díky snímku Dánská dívka, v němž ztvárnila manželku malíře Einara Wegenera (Eddie Redmayne) Gerdu. Za (vedlejší) roli v něm získala Oscara. „Vyrostla jsem v malé vesnici ve Švédsku a s mámou jsme se každý rok ve dvě ráno na Oscary dívaly. Bylo to pro mě okno do jiného světa,“ zavzpomínala nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám