Hlavní obsah
Článek

Když se vydá do ulic odepsaná herečka Alicia Arden (54), Los Angeles připomíná zapovězená biblická města Sodomu a Gomoru. Americká prostopášnice si oblíbila outfity, od nichž je to jen kousíček k naprosté nahotě.

Filmografie Alicie Arden je tak skromná, že by se dala sepsat na jeden papírek poznámkového bločku. Vrchol její kariéry nastal v roce 1994, kdy se mihla v jedné epizodě Pobřežní hlídky. Pak už si zahrála jen v několika béčkových filmech, které putovaly rovnou na DVD nosiče. Jedním z nich je i dílo se všeříkajícím názvem American Nudist.

Alicia se jako herečka nikdy neprosadila a stále věří, že životní role ji teprve čeká. Neustále tak obchází kolem filmových studí a věří, že nějakému producentovi padne do oka. Podle jejího oblečení to ale vypadá, že touží po roli v pornu. Nesoudná čtyřicátnice na veřejnosti pobuřovala v mikro šortkách, které svým střihem připomínaly tanga. K nim si oblékla vestu, pod níž dle očekávání neměla podprsenku, o čemž kolemjdoucí velmi ochotně přesvědčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám