Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) nazkoušela roli Alice v činohře Můj nejlepší kamarád v Divadle v Rytířské. V den premiéry se herečka na své sociální síti pochlubila fotkami, ze kterých je velmi patrné, že si předpremiérové odpoledne zpříjemnila zahradnickými pracemi. Po vichřici, která řádila v minulém týdnu po celé republice, bylo potřeba před zimou uklidit terasu, na které si herečka velmi zakládá.

„Ten vítr si dost pohrál. Já hraju až večer. Premča! Těším se! Jdu to dát do kupy. Ten čurbes. Aspoň oddálím trému. Miluju terasu. Taky už na netu nakupuji víc v sekci dům a zahrada. I když, nedá mi to, a k hadříkům občas zabrousím též. Je těžké býti ženou…achich…tak jdu na to,“ sdělila fanouškům prostřednictvím sociální sítě Tereza Kostková.

Ve hře Můj nejlepší kamarád hrají dále například Nela Boudová (56) nebo Aleš Háma (50), se kterým oblíbená herečka účinkuje již třetím rokem v muzikálu s písněmi Václava Neckáře Mýdlový princ, jenž se bude hrát v Divadle Broadway opět v prosinci.

Reklama

Další články

Načítám