Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle vyzrálá dáma připravila půvabnou Alenu Šeredovou (46) o manželství s italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (40). Sportovní komentátorka Ilaria D'Amico (44) ale pro italského hřebce nebyla jen náhodnou známostí. Po rozchodu s Alenou se Ilaria stala sportovcovou další osudovou ženou a mají spolu syna Leopolda (2).

Ač spolu žijí už několik let, láska je mezi nimi pořád žhavá. Ilaria si po boku svého milého užívá na dovolené v Itálii. Fotografové je zvěčnili na romantické procházce po pláži.

Půvabná sporťačka je stejným typem ženy jako Alena Šeredová. Na procházku s Gigim zvolila jednodílné plavky, což je možná trošku škoda, protože tak zbytečně zakryla své ženské přednosti.

Italská fotbalová hvězda má kromě malého Leopolda ještě dva syny s Alenou Šeredovou: Davida (8) a Louise (10).

Vytoužené holčičky se Gigi ještě nedočkal a vzhledem k věku Ilarie to spíš vypadá, že se ani nedočká. Tedy pokud by si nenašel jinou ženu, na což to dle zamilovaných fotek z pláže moc nevypadá.

Reklama

Další články

Načítám