Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Aleca Baldwina (66) Hilaria (40) sdílela na sociální síti smutnou zprávu. Ve videu, na kterém je s dcerou Carmen, svým fanouškům svěřila, že ve 4. měsíci těhotenství potratila. Pro Hilariu je situace o to těžší, že jde o druhý potrat během posledních sedmi měsíců.

„S velkým zármutkem oznamujeme, že jsme dnes zjistili, že naše miminko ve čtvrtém měsíci zemřelo. Zároveň chceme, abyste věděli, že i když teď nejsme v pohodě, tak budeme. (...) Řekla jsem to Carmen a nahrála tohle, abych to poslala Alecovi. Asi je to i způsob, jak to sdílet i s vámi,“ napsala.

Carmen se mámy na videu ptá, kdy miminko přijde. Na to Hilaria odpovídá, že neví, ale že se budou snažit. „Třeba během 15 měsíců,“ říká holčička. „To zní dobře, to není tak dlouho. Děkuju, že jsi řekla, že je ti to líto. Maminka je teď smutná,“ dodala směrem k dceři Baldwin.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

Příspěvek sdílený Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin), Lis 11, 2019 v 5:29 PST

Hilaria také uvedla, že se budou snažit, aby se Carmen dočkala malé sestřičky jindy. Zřejmě tedy čekala holčičku. „Jsem teď skutečně zdrcená. Tohle jsem nečekala, když jsem dnes šla na ultrazvuk. Nevím, co víc říct. Pořád jsem v šoku,“ dodala maminka Carmen, Rafaela, Leonarda a Romea a poprosila, aby ji nesledovali paparazzi. „To je vše, oč teď žádám,“dodala.

Zprávu o ztrátě dítěte Baldwin, jak vyplývá z textu, zveřejnila v den, kdy se ji sama dozvěděla. Potrat, který prodělala před sedmi měsíci, sdílela, dá se říct, v přímém přenosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám