Hlavní obsah
Článek

Alec Baldwin (65) s manželkou Hilarií (34) přivítali na svět čtvrtého potomka. Šťastnou novinku oznámili ve čtvrtek na svých sociálních sítích, ale jméno chlapečka zatím neprozradili. Manželé spolu mají syny Leonarda Ángela Charlese (20 měsíců), Rafaela Thomase (2) a dcerku Carmen Gabrielu (4). Baldwin má také dceru Ireland (22) z prvního manželství s Kim Basinger.

Hilaria oznámila těhotenství v listopadu loňského roku a později přiznala, že to bylo jediné dítě, které plánovali. Také prý nikdy nevěřila, že bude mít jednou tolik dětí. Instruktorka jógy se během radostného období svěřila, že je naprosto smířená s tím, jak se její tělo změnilo během těhotenství.

Celulitida ani kila navíc jí prý nevadily a během svého čtvrtého těhotenství prý našla mír a klid. Jógu praktikovala, dokud to šlo, jak jsme si mohli všimnout na jejích sociálních sítích. Časopisu People se také nedávno svěřila, že u Baldwinů doma je právě ona hlavou rodiny. Alec jí prý vychází plně vstříc a vůdčí roli jí ochotně přenechává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám