Hlavní obsah
Článek

Herec Alec Baldwin (65) a jeho žena Hilaria (34) zanedlouho přivítají čtvrtého společného potomka. Jak půvabná instruktorka jógy prozradila na sociální síti, čeká opět chlapečka. „Mám už i pár nápadů na jméno, ale neprozradím,“ poškádlila fanoušky.

Manželé s výrazným věkovým rozdílem už spolu vychovávají Carmen, Rafaela a Leonarda, takže vyšetřit si čas jen sami pro sebe je pro ně složité. A protože bude „hůř“, nevynechají jedinou příležitost si vyrazit. Byla jí i premiéra hry Mean Girls na Broadwayi. „Alec mi vždycky říká, že je jedno, kolik dětí máme a že jsme manžel a manželka. Že pro něj vždy budu jeho holka,“ napsala Hilaria ke společnému snímku, vzniklému při cestě na akci.

Aleca i Hilarii v poslední době potrápily zdravotní potíže. Zatímco šedesátiletý herec podstoupil výměnu kyčle a nějakou dobu potřeboval při chůzi oporu v podobě berlí, jeho ženu sužovaly bolesti zad. „Tohle dítě je obrovské. Strávila jsem dva dny, kdy mě bolelo chodit, sedět i ležet...všechno! Byla to muka,“ posteskla si. Záda po dnech největší bolesti pomalu rozcvičila jógou, jíž se věnuje a věnovala v průběhu všech svých těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám