Hlavní obsah
Článek

Tenhle chlapeček je opravdu z divokých vajec! Syn Agáty Prachařové (38) Kryšpín, kterého má modelka s bývalým přítelem Mirkem Dopitou, a který v létě oslaví šesté narozeniny, nemá chvilku stání. Během akce, na které jsme jeho mámu zpovídali, „zdemoloval“ půlku prodejny, kromě toho nám Agáta prozradila, jak děsí ji i Jakuba Prachaře a co provádí řidičům aut. Bylo to jen tři dny před tím, než se začalo spekulovat o tom, že ji manžel opustil.

„Straší lidi. Jedeme autem a on na ně dělá z okna zvuk, jako že střílí z kulometu. Nám ráno zase s Kubou zblízka dýchá do obličeje. Je to sígr,“ říkala s úsměvem Agáta, zatímco Kryšpín se na nás šklebí. Fotoaparáty a světla kamer nesnáší.

„Odmalička k tomu netíhne, nemá rád, když mě někdo chce fotit. Dřív, když přišla nějaká holčička s tím, že chce se mnou fotku, říkal jí: ‚To je moje maminka!‘ Už je to lepší. Teď se jenom postaví za mě a snese to. Ale rád to moc nemá,“ vysvětlila nám Prachařová.

Tu jsme lehce namíchli, když jsme si nevšimli toho, že na sobě nemá make-up.

„Nalíčená jsem. Malovala jsem se po cestě. Trošku mě štve, že jste to nepoznali, dala jsem si na tom zrovna dneska záležet. Ale jsme tu v obchoďáku už dlouho, možná to ze mě opadalo,“ dodala nakonec s nadhledem. Jestli už v tu dobu věděla, že hrozí krach jejího manželského svazku, nedala to na sobě vůbec znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám