Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Mariana Bečková už tři týdny bojuje v Indonésii na světové soutěži Miss Grand International. A patří mezi velké favoritky na vítězství. Již dnes se v Jakartě rozhodne o tom, která kráska se stane královnou krásy na soutěži, která patří mezi pětici největších světových klání krásy. Jen na Instagramu soutěž sleduje 6,5 milionu fanoušků.

"Mariana na Miss Grand již dvakrát bodovala. Bylo vyhlášení TOP 10 Best in Swimsuit a National Costume Competition. V obou desítkách Mariana byla. Vedením byla také vybrána mezi pětici dívek, která prezentovala letošní ročník v indonéské televizi," řekla Super.cz ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34), která do Indonésie odletěla Marianu podpořit.

"Fanoušci ji tady milují. Marianě věřím a upřímně doufám, že se dostane do TOP 5 a přiveze do České republiky korunku. Rozhodně na to má. Jsem na ni velmi pyšná, je skvělá," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám