Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jenovéfa Boková (31) rozhodně nepatří ke známým tvářím, které by se otevřeně dělily o svoje soukromí. Na slovo je skoupá a své intimní okamžiky si střeží. Proto vlastně nikdo netuší, kdy došlo k rozpadu jejího vztahu se sympatickým vlasáčem z Robinsonova ostrova Martinem Složilem, s nímž tvořili několik let pár.

To, že se spolu přestali ukazovat ve společnosti, bylo těžké zaznamenat i vzhledem k pandemickým opatřením, kdy se téměř žádné společenské události nekonaly. A když po rozvolnění opět začaly, krásnou herečku na akce začal doprovázet jiný muž. Vousáč s brýlemi se po jejím boku poprvé objevil už na jaře, poté spolu byli viděni v červenci na karlovarském filmovém festivalu.

Nyní se herečka rozhodla výjimečně objasnit, jakou roli tento sympaťák v jejím životě hraje. "Tady je on, mého srdce šampion," napsala v postu na sociálních sítích, aby spekulace uvedla na pravou míru, a oficiálně se tak vyznala ze svojí lásky k pohlednému mladému muži, o němž už víc než to, že se jmenuje Adam, neprozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám