Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jenovéfa Boková (31) zažívá úspěšné období, je velmi oblíbená u diváků i režisérů, proto není divu, že je čím dál tím obsazovanější. Navíc je vnímána jako jedna z nejkrásnějších českých hereček. Jak tyto lichotky sama Jenovéfa vnímá?

„Já mám pocit, že to píšou skoro o každé herečce, takže to nevnímám tak, že bych v tomhle byla nějak výjimečná. Vždy se o mně také píše, že jsem mladá, což je pořád super, a to, že jsme krásné, to píšou o nás všech, je to fajn,“ svěřila své pocity Super.cz.

S Jenovéfou jsme si povídali na slavnostní premiéře k filmu Slovo, ve kterém hraje. Na tuto událost dorazila herečka v elegantní černé róbě, která jí perfektně sedla. S výběrem šatů si začala dělat hlavu jen pár hodin před premiérou. „Vymyslela jsem to dneska, šla jsem za svou kamarádkou Lazy Eye, že mám večer premiéru a nevím, co na sebe, tak mě tak oblékla, až takové kovbojské šaty.“

A jako jedna z mála si teď užívá toho, že je tu podzim. „Léto bylo celkově poklidné, nejdřív Vary a pak dovolené a chalupy, ale dost se těším na podzim, těším se, až se zachumlám do svetrů a šál. Divím se tomu, já jsem vždy milovala léto a chtěla jsem, aby nikdy neskončilo, ale teď to mám jinak, asi jak jsem už letos třicítkou, tak to přišlo,“ dodala krásná Jenovéfa Boková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám