Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková (40) je opět šťastně zadaná. Po boku nového partnera Milana Štědry jen září a podle všeho s přítelem vše klape tak, jak má. Dvojice spolu tráví všechen volný čas, mají za sebou společné dovolené a nyní se chystají svůj vztah posunout dál.

„Všechno je zatím úžasné. Jsem šťastná a spokojená. S přítelem chceme posunout náš vztah dál a co nevidět se budeme stěhovat do nového bytu,“ svěřila se Super.cz zamilovaná Romana, která doufá, že už na jaře budou bydlet v jedné domácnosti. „Nyní čekám na zápis nemovitosti do katastru, poté bude trvat nějaký ten měsíc rekonstrukce a vybavení bytu a pak se už můžeme stěhovat," svěřila se modelka.

„Byt má přes 110 metrů čtverečních, výhled do přírody a podzemní garáže. Je to velký, prostorný, světlý byt. Okamžitě jsem se do něho zamilovala. Bydlet tam budeme všichni tři,“ svěřila se modelka a máma syna Maxe, která doufá, že rekonstrukce bytu o velikosti 4kk bude do konce března.

Romana se s novou láskou pochlubila letos začátkem června. Po rozvodu, který trval tři roky, je rusovláska opět šťastná. Největší radost jí však dělá to, že si partner rozumí s jejím synem. „Zatím láska kvete, je to skvělé, moc si to užívám a myslím, že i moje okolí vidí, že jsem šťastná. Ale nejvíce jsem vděčná za to, že si partner tak skvěle rozumí s Maxíkem,“ svěřila se nám modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám