Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Heming Willis (44) se s fanoušky podělila o sladké rodinné momenty s manželem Brucem Willisem (69) a dcerami Mabel (10) a Evelyn (8), které se jí přes léto podařilo zachytit.

Hvězdu Smrtonosné pasti je na záběrech vidět v objetí dcer nebo jak s nimi tančí či si hraje a chodí na procházky. „U nás nevěříme na dokonalost, ale naše letošní léto k tomu mělo hodně blízko,“ popsala Emma momentky.

Záběry chytily za srdce i hercovy starší dcery Tallulah (28), Scout (31) a Rumer (34), které vzešly z Bruceova manželství s Demi Moore. A náležitě se v sekci komentářů rozplývaly.

Heming Willis sdílela sestřih sedm měsíců poté, co herec oznámil konec kariéry v důsledku afázie. Nemoc ho ovlivňuje natolik, že nemůže pracovat a musí se soustředit na své zdraví. V kruhu rodinném se mu ale daří, jak je vidět.

Hollywoodské legendě se dostalo nesmírné podpory od fanoušků, kolegů, a především právě rodiny, která vždy držela při sobě. Včetně Moore, která má s Willisovou současnou ženou nebývale dobré vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám