Hlavní obsah
Článek

Jednou z nejkrásnějších Bond girls byla Mary Goodnight, která se objevila po boku Rogera Moorea v díle Muž se zlatou zbraní z roku 1974. Půvabnou blondýnku ztvárnila původem švédská herečka Britt Ekland, která před pár dny oslavila osmdesáté narozeniny.

Ekland se udržuje ve skvělé kondici a velmi dbá i na svůj vzhled. V novém rozhovoru dokonce svěřila, že marnivost je její nejlepší kamarádka.

„Vlasy si budu barvit, dokud nezemřu. Nemyslím si, že je mnoho lidí, kteří v mém věku mohou pracovat, být aktivní a o vše se starat, užívají si života a cítí se zdravě a šťastně,“ míní herečka s tím, že ona je za svůj životní elán velmi vděčná.

Na marnivost přitom v minulosti doplatila, když podstoupila plastiky, které jí dle jejích vlastních slov „zničily“ obličej. Poté na zákroky zanevřela.

Na slavnou roli v bondovce Ekland dodnes ráda vzpomíná. „Lidé mě pořád oslovují jako Bond girl. A je to pro ně vzrušující, jako bych ten film natočila včera. Ale 007 je téměř stejně starý jako já,“ řekla Ekland. Bondovi trochu přidala, slavného agenta Jejího Veličenstva spisovatel Ian Fleming vytvořil v roce 1953, kdy vyšel román Casino Royale.

Většinu doby na place herečka strávila v bikinách, spolu s kolegyní Maud Adams. Dodneška jsou dobrými přítelkyněmi. Kolegu Moorea pak označila za dokonalého gentlemana. Navzdory velmi úspornému kostýmu s ní prý nikdy neflirtoval, aby se cítila komfortně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám