Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na modelce Thylane Blondeau příroda opravdu nešetřila. Dala jí totiž do vínku už od dětských let vzhled, který jí vysloužil přezdívku „nejkrásnější holčička na světě“. Její fotografie svého času doslova obletěly svět. Dnes je Thylane už jednadvacet a podle očekávání je modelkou. Naposledy na sebe upozornila na pařížském týdnu módy.

Zatímco jsme nemohli nechat bez povšimnutí její ‚nahé‘ šaty, které oblékla na společenskou akci magazínu Forbes, účastnila se dcera bývalého francouzského fotbalisty Patricka Blondeau a herečky a moderátorky Véroniky Loubry i řady přehlídek, a to jak v roli modelky, tak přihlížející.

Svou dechberoucí postavu předvedla například při show nové kolekce francouzské značky spodního prádla Etam, na které bodovala již minulé úterý, ale neméně sexy byla i v černých minišatech na přehlídce značky Monot nebo v ležérnějším modelu, kdy kombinovala kratičké džínové šortky s oversize károvaným svetrem a podkolenkami na přehlídce Miu Miu.

Reklama

Další články

Načítám