Hlavní obsah
Článek

Potomci slavných si občas s otravnými paparazzi servítky neberou a jasně jim dají najevo, co si o nich myslí. Podobně to už udělaly například Suri Cruise nebo dcera Michaela Jacksona Paris, které na fotografy vyplazovaly jazyk. Ještě zábavněji a po svém své pocity vyjádřil i adoptivní syn Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60), sedmiletý Pax. Ten do objektivů dělal jednu grimasu za druhou a jeho stejně stará sestra Zahara dělala, že k němu nepatří.

Angelina o víkendu sebrala tři z celkem šesti dětí, které má s Bradem Pittem a zašla s nimi nakoupit do obchůdku v New Orleans. Cestou zpátky jim už byli v patách fotografové, kteří se Paxovými úšklebky rozhodně nenechali zastrašit a jeho maminku a malou sestřičku Vivienne nevhodné chování jeho syna také nechávalo zcela klidnými.

Za bratra se ale evidentně trochu styděla jeho sestra Zahara, která po něm házela opovrhující pohledy a dávala jasně najevo, co si o jeho předvádění myslí. Zahara je už totiž velká holka, což dokázala i odvážným účesem - modrými rasta copánky.

Reklama

Další články

Načítám