Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu ve velkém stylu pojal zpěvák Pavel Vítek (61) svůj narozeninový koncert ke kulatinám."Chtěl jsem, aby se hlavně všichni dobře bavili, bylo to uvolněné a veselé," řekl Super.cz Pavel, který vyprodal velký sál pražské Lucerny.

Na jevišti střídal jeden převlek za druhým, zazpíval své největší hity včetně těch, které ho proslavily jako Vůně tvý kůže a Má svůj den, ale zazpíval i společně s kolegy a kolegyněmi, kterých se v Lucerně sešly desítky. Na pódiu se tak objevila Monika Absolonová (47), Adéla Gondíková (50), Daniel Hůlka (55), seskupení 4 Tenoři, s nímž Pavel vystupuje, ale i Josef Zíma (91), Vlasta Kahovcová, Vendula Pizingerová (52) nebo Veronika Žilková (62) v kroji.

Publiku ovšem zatrnulo, když po jedné skladbě Pavel Vítek uklouzl a spadl. Naštěstí nešlo o nic vážného, i když mu z ruky crčela krev. Rychle se vzpamatoval a vrátil se na jeviště už s prsty olepenými náplastí. Večer pokračoval, jako by se nic nestalo až ke slavnostnímu závěru s obřím zlatým dortem.

Kdo všechno přišel Pavlovi popřát k jeho šedesátinám, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám