Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož si je Kristýna Pumprlová (17) vědoma svých půvabů, které jí dokonce nedávno vynesly ocenění modelky měsíce jednoho zahraničního magazínu, rozhodla se, že potěší svého přítele a nafotí mu sérii žhavých fotek. S výsledkem ale byla natolik spokojena, že se rozhodla, že sexy fotkami potěší také své fanoušky.

„Jelikož se fotky povedly, tak nejen, že udělaly radost příteli, pro kterého byly původně foceny, ale také je nakonec použijeme na mé připravované webové stránky. Už bylo načase obnovit staré fotky, posunout se dál, abych nebyla pořád posuzována jako ta Bravo holčička, a ukázat i trochu té ženskosti, která v dnešní době holkám chybí,“ říká Kristýna s narážkou na své vítězství v soutěži Bravo Girl v roce 2008.

A povedlo se. Vznikly fotky, ze kterých ženskost a sex-appeal přímo čiší. Podívejte se do fotogalerie a posuďte sami, zda to Kristýně sluší víc ve zlaté lesklé sukýnce, v černém krajkovém prádle a červených lodičkách na závratně vysokém podpatku nebo v andělsky bílé krajkové košilce.

Reklama

Další články

Načítám