Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a producent Sagvan Tofi (59) se minulý týden během sobotního představení muzikálu Děti ráje zranil. V průběhu představení upadl a následkem jsou čtyři zlomená žebra. I přes bolesti ale oblíbený muzikál dohrál.

"Tímto moc děkuji kolegovi Ondřeji Báborovi, který mi nedal pod zadek židli, jak měl, a já letěl k zemi," řekl Super.cz Sagvan. "Strhnu mu to z výplaty," dodal se smíchem Sagvan, který zároveň Děti ráje produkuje.

Co se přesně stalo? Sagvan v jedné scéně hraje ožralého dýdžeje Toma. Připotácí se ke stolu, kde mu má Ondřej Bábor přistrčit židli. To se ale nestalo a Sagvan se zřítil k zemi.

Tofi v muzikálu Děti ráje nemá alternaci. To znamená, že i přes bolesti a čtyřmi zlomenými žebry bude hrát i tento víkend. "Můj lékař si myslel, že si dělám legraci. Ale nedá se svítit. Diváci jsou pro nás herce svatí. Takže prášky na bolest to jistí a na všechny se už moc těším i tento víkend v Kongresovém centru v Praze," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám