Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hlase se snaží trumfovat jeden slavný kouč druhého. Stejně jako Rytmus (47) minulý týden, i Michal David (63) se rozhodl při natáčení oblíbené pěvecké soutěže přispět svou troškou do mlýna. Během pauzy mezi natáčením svým vystoupením pobavil přítomné diváky. Super.cz získat tento záběr, který se v neděli večer na televizních obrazovkách neobjeví.

Celá záležitost vznikla velmi spontánně. Král českých diskoték procházel kolem kapely, která se chystala na vystoupení s dalším soutěžícím. Znenadání zasedl za klávesy a s hudebníky vystřihnul parádní show. Poté, co dohrál, ho potleskem vestoje ocenila nejen Dara Rolins (51), ale vrhli se na něj i jeho skalní fanoušci z hlediště. Zájemců o podpis bylo tolik, že se na čas zdrželo celé natáčení.

U organizátorů pěvecké soutěže jsme zjišťovali, jestli příští týden vystoupí Pepa Vojtek s Kabáty nebo Dara Rolins se svými tanečníky, ale podle všeho se nic podobného nechystá. Samotní soutěžící se ale jistě postarají o pořádnou porci zábavy.

Reklama

Další články

Načítám