Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke zvláštní shodě náhod došlo v případě těhotenství Vlaďky Erbové (42). Dozvěděli jsme se, že syn Tomáše Řepky (50) přijde na svět v Podolské porodnici pod dohledem porodníka Miroslava Vernera (35), který je shodou okolností novým přítelem Marty Jandové (50).

V průběhu svého požehnaného stavu Erbová dojížděla téměř tři sta kilometrů na kontroly do kliniky prenatální diagnostiky v Olomouci. „MUDr. Polák mi dal klid na duši, protože všechna vyšetření jsou v pořádku,“ říká Vlaďka. Druhé miminko hodlá přivést na svět pochopitelně v Praze.

„Rodit chci určitě v Podolí pod dohledem pana doktora Vernera, který mi dělá těhotenskou poradnu po celou dobu těhotenství," říká Vlaďka. Se známým porodníkem ji seznámila kamarádka Eva Decastelo (45), která pod jeho dohledem porodila obě své děti.

„Až to na mě přijde, tak doufám, že v rychlosti naběhne do nemocnice. Spoléhám na to, že tam bude," vtipkuje Erbová, která má termín už 20. března.

Jak už jsme zmínili, partner rockerky Marty Jandové přivedl na svět obě děti Evy Decastelo, syna Michala a dceru Zuzanku, odrodil syna Paula Henryho Daniely Peštové (53), moderátorce Kateřině Kristelové (44) pomohl přivést na svět dceru Claudii a byl i u porodu partnerky skladatele J. P. Muchowa. Vlaďka Erbová je přesvědčena, že bude v dobrých rukou.

Reklama

Další články

Načítám