Hlavní obsah
Článek

Hvězdný pár Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) spolu s jejich dětmi neustále plní stránky časopisů. O známou hollywoodskou rodinku je ze stran médií velký zájem. To se ale samozřejmě nelíbí samotným potomkům, kteří svou nevraživost vůči fotografům dávají jasně najevo.

Angelina, o kterou mají v poslední době přátelé obavy kvůli její nezdravě vyhlížející postavě, se snaží se svými ratolestmi trávit co nejvíce času. Naposledy byla spatřena se svými syny Paxem (8) a Maddoxem (10) v Hollywoodu na cestě z hračkářství, z něhož si Pax odnášel plastové zbraně.

To, jak moc malý chlapec nemá fotografy v lásce, dal najevo svým chováním. Každou chvíli na ně mířil plastovou hračkou a předváděl výmluvná gesta. Angelina se jako obyčejně nad synovým chováním nepozastavovala a reagovala pouze milým úsměvem.

Americká média před časem přinesla zprávu, že Jolie s Pittem za své děti prý ročně utratí neskutečných 170 miliónů korun. 15 miliónů je údajně stojí chůvy a podobný finanční obnos prý zaplatí za domácí učitele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám