Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na postavu britského herce Rickyho Whittle (30) je radost pohledět. Není divu, že si tu a tam pro potěchu oka dam okolo sebe svlékne tričko a předvede své dřinou a potem vytrénované tělo jen v šortkách, z nichž nechá ležérně vykukovat značkové boxerky. Podobně to udělal také v pondělí, kdy se svým kamarádem a rovněž hercem Jamie Lomasem vyrazil na pěší túru po kalifornském Laurel Canyonu.

Snědý Ricky začínal jako model, když se v roce 2000 stal tváří značky Reebok. Jeho atraktivního vzhledu si zakrátko všimli také agenti shánějící nové herce. Netrvalo dlouho a Whittle získal roli v sérii Dream Team na stanici Sky One, kde si zahrál hráče amerického fotbalu Ryana Naysmithe. Ricky se stal v seriálu natolik oblíbený, že když si během natáčení třetí série zlomil nohu na sedmi místech, musel být dlouho hospitalizován. Následnou rekonvalescenci však již strávil před kamerami, jelikož mu autoři seriálu přepsali scénář a zlomená noha se stala jeho součástí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám