Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její exmanžel Sylvester Stallone (77) se po pětadvaceti letech rozvádí se svou manželkou Jennifer Flavin, Brigitte Nielsen (59) si vychutnává spokojený rodinný život. S manželem Mattiou Dessim, který je o šestnáct let mladší, a jejich čtyřletou dcerou Fridou si momentálně užívají sluníčka ve španělské Marbelle.

Dánská herecká hvězda, která si v pátek vzala růžové bikiny a v neděli pro změnu černé jednodílné plavky, názorně předvedla, že si i před šedesátkou udržuje postavu legendární Rudé Sonji, kterou ztvárnila již před sedmatřiceti lety a stala se její životní rolí.

Pohledného italského barmana si herečka vzala již v roce 2006 a je jejím pátým manželem. Před čtyřmi lety se o Brigitte hojně psalo, když ve svých čtyřiapadesáti přivedla na svět svou první dceru. Z předešlých vztahů má ještě čtyři syny.

Brigitte, která i díky své výšce 183 centimetrů začínala nejdříve jako modelka a v roce 1987 pózovala například i pro Playboy, se stala předlohou pro ženský protějšek siláka Hulka - superhrdiny od Marvelu. Její herecká kariéra byla sice hvězdná, ale poměrně krátká. Od 90. let hrála převážně v béčkových filmech, ale kvůli divokému milostnému životu, několika manželstvím a rozvodům i problémům s alkoholem se z médií nevytratila.

Reklama

Další články

Načítám