Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Olga Menzelová (46) a Jiří Menzel (†82) se opět objevili ve společnosti. Společně dorazili na křest klipu stále populárnější zpěvačky Dagmar Zázvůrkové (30), jehož byli kmotry. Celý večer se v restauraci Chagal bavili s přáteli a úsměvy rozdávali na všechny strany.

Zářila především Olga, která se oblékla do rozkošných růžových šatiček, které mezi veskrze tmavými outfity ostatních hostů působily velmi výrazně, a v nichž manželka oskarového režiséra vypadala jako rozverná holčička. Nutno dodat, že oproti minulé akci, na které se objevila v saténových šatech, pod které si nevzala podprsenku, tentokrát spodní prádlo měla.

K šatům zvolila černé doplňky, přičemž lodičky byly na tak vysokém podpatku, že při společném fotografování s manželem Jiřím, který dorazil v šedých manšestrácích a v saku stejné barvy, se její choť musel stavět na špičky, aby byl alespoň stejně vysoký jako rozesmátá Olga.

Večer manželé Menzelovi z velké části strávili s Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem. Podpořit svou přítelkyni Zázvůrkovou přišla také herečka Jana Štěpánková, která popíjela červené víno a klábosila s ostatními.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám