Hlavní obsah
Článek

Zpráva o rozpadu jednoho z nejstabilnějších párů zahraničního šoubyznysu Sylvestera Stalloneho (77) a Jennifer Flavin (54) šokovala celý Hollywood. Informace vyšla najevo ve středu s tím, že někdejší modelka již podala žádost o rozvod.

Spekulace o krizi páru se objevily poté, co si Stallone nechal přetetovat podobiznu své ženy na svého psa. Tehdy ale popřel, že by doma bylo něco v nepořádku. O pár dní později už bylo vše jinak. „Miluji svou rodinu. Tyto osobní problémy řešíme v soukromí a přátelsky,“ vzkázal Daily Mailu Stallone po svém mluvčím k rozvodu.

Britský Daily Mail, jenž měl dokument k dispozici, uvedl, že důvodem má být hercova rozhazovačnost a plýtvání manželským majetkem. Americký TMZ poté zveřejnil ještě další údajný důvod, který se zdá být spíš divokou spekulací. Měl jím být právě hercův pes.

TMZ cituje člena rodiny: herec údajně chtěl, aby byl pes s nimi doma, aby je chránil. Ale protože už mají jiné psy, Flavin dalšího odmítala. Rozpor měl mezi manželi způsobit ostrou hádku, na kterou se pak nabalovaly další.

Zda se Sylvester rozhodl pro kuriózní úpravu svého tetování ještě předtím, než ho žena opustila, nebo až v reakci na rozchod, není jasné.

Stallone a Flavin jsou svoji 25 let a mají spolu dcery Sophii, Sistine a Scarlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám